Zavidni rezultati Hyundaia ix35 na Euro NCAP testu!

Nezavisna udruga Euro NCAP, danas je objavila rezultate testiranja Hyundaija ix35 koji je nagrađen sa maksimalnih pet zvjezdica za sigurnost, po novim, strožim kriterijima.

Postignuti rezultat svrstava Hyundai ix35 na sam vrh po sigurnosti, a najbolje rezultate u SUV segmentu ima na testiranju sigurnosti djece na stražnjim sjedalima.
Hyundai ix35 je treći  model ove kompanije za redom koji je postigao 5 zvjezdica za sigurnost, nakon modela i30, te i20.
Hyundai ix35 postigao je vodeće rezultate za zaštitu djece starosne dobi 18 mjeseci i tri godine sa 88% osvojenih bodova. Osim toga 90% bodova dobio je za zaštitu odraslih putnika i 71% bodova  za sigurnosne elemente u seriskoj opremi, poput ESP-a. Mi u Hyundaiju smatramo da su sjajni rezultati na EUROncap testu još  jedan dokaz naše predanosti da korisnicima ponudimo vozila superiorne kvalitete i najviše razine sigurnosti. Europski vozači imaju vrlo visok zahtjeve, a naš dizajnerski i razvojni tim u Europskom  R&D centru razvio je još jedan SUV koji odgovara tim zahtjevima.

Zadnji put promjenjen utorak, 17 Juni 2014 11:07
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS