Lista kvalitetnih besplatnih navigacionih aplikacija za "android"

Sa junom stiže i period odlazaka na odmor, a svako ko planira da automobilom krene u inostranstvo vjerovatno razmišlja i da li mu je na tom putu potreban i navigacioni uređaj.
 
Kvalitetni navigacioni uređaji, svakako, nisu mala stavka u budžetu, zbog čega redakcija "Auto Bilda" u novom, 110. broju magazina, savjetuje jedno praktično rješenje za one koji još razmišljaju da li da nabave nekakav sistem. Postoje, naime, besplatne aplikacije za "android" telefone, a napravljen je izbor onih najpreporučljivijih.
 
Sudeći po listi ponuđenih aplikacija, djeluje da su vremena portabl navigacionih sistema odavno prošla, pošto su ih istisnuli savremeni mobilni telefoni i tablet uređaji koji uz pomoć odgovarajuće aplikacije sjajno mogu da obavljaju sve funkcije navigacionog uređaja.
 
Izbor aplikacija je prilično veliki, one najbolje i dosta koštaju, a mi smo se potrudili da pronađemo jeftine i kvalitetne. Kako na našem tržištu dominiraju „Android“ telefoni, preporučene aplikacije su namenjene prvenstveno njima, a "Auto Bild" ih je izanalizirao prema nekoliko stavki, po kojima je dobio najtraženiju, najdetaljniju, servisno najpristupačniju, "najdruštveniju", najkompletniju, najmlađu...
 
Došlo se do liste od šest navigacionih aplikacija koje mogu da se besplatno instaliraju u "android" telefone, a to su: "Google Maps", "TomTom GO Mobile", "Here Maps", "Waze", "Sygic" i "Map.me".
 
U novom "Auto Bildu" mogu se pročitati detaljne analize svake od navedenih aplikacija, sa svim prednostima i manama, kakve, uostalom, imaju i mnogo kvalitetniji i skupi sistemi - na kraju krajeva, svaki iskusni korsnik navigacije savjetovaće početnike da nijedna navigacija ne može garantovati apsolutnu preciznost i tačnost i da je ona samo jedan dobar pomagač u što kvalitetnijem i jednostvanijem putovanju do određene destinacije...
 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS