Android aplikacija Pošta!

Hrvatska pošta je za sve korisnike mobilnih uređaja na platformi Android izradila besplatnu aplikaciju Pošta, kako bi im približila i olakšala korištenje usluga koje pruža te ih informirala o aktualnoj ponudi Hrvatske pošte. Također, aplikacija će im pomoći da što lakše nađu najbliži poštanski ured ili kovčežić. Uz Android, aplikacija je korisnicima otprije dostupna i u, sada nadograđenoj, verziji za Apple iOS uređaje, koja je isto tako odlično prihvaćena te ju je dosad preuzelo više od 10 000 korisnika.

 

 

Uz pomoć aplikacije korisnici mogu:

 


• pretraživati sve poštanske urede i kovčežiće – s uključenim GPS-om aplikacija će sama prikazati poštanske urede i kovčežiće najbliže korisniku te pokazati put kojim se može doći do njih, kao i dati informacije o uredima, poput radnog vremena i usluga koje se u njima pružaju. I bez korištenja mobilne podatkovne veze korisnici mogu pomoću kompasa odrediti smjer i udaljenost do odabranog ureda;

• naći poštanski broj svakoga grada i mjesta u Hrvatskoj;

• dobiti informativni izračun cijene slanja svih vrsta poštanskih pošiljaka, u zemlji i inozemstvu;

• sustavom Track & Trace u hodu provjeriti gdje je njihova pošiljka;

• brzo pristupiti novom Instagram profilu Hrvatske pošte.

Besplatnim preuzimanjem aplikacije s Google Play trgovine korisnicima su u svakom trenutku dostupni ažurirani podatci s web-mjesta Hrvatske pošte. Android aplikacija Pošta dostupna je, uz hrvatski jezik, i na engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom i španjolskom jeziku, što će zasigurno biti korisno stranim državljanima koji posjećuju Hrvatsku jer će bez ikakve naplate, preuzimanjem aplikacije putem besplatnog Wi-Fi hotspota, moći dalje nesmetano upotrebljavati osnovne funkcionalnosti.

Izvor: Business.hr

Zadnji put promjenjen utorak, 26 Avgust 2014 12:31
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS