U Međugorju održan Boschev regionalni stručni skup

Bosch sigurnosni sistemi priredili su ovaj tjedan u Herceg etno selu kod Međugorja "Dane otvorenih vrata 2015." (DOI), tradicionalni regionalni stručni skup kompanije Robert Bosch za tržište susjedne Bosne i Hercegovine. Događaj je okupio 80-ak sudionika iz državnog te sektora javne i privatne sigurnosti.
 
Pozdravni govor i otvaranje događaja održao je Danijel Jerković, regionalni voditelj Odjela sigurnosnih sistema Boscha, nakon čega se okupljenima obratio i načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić.
 
Specijalna gošća eventa Bojana Škrobić-Omerović iz Vijeća stranih investitora BiH (Foreign Investors Council-FIC) osvrnula se na inozemne investicije u Bosni i Hercegovini, s naglaskom na probleme i prepreke koje koče veće investicije u državi. Jerković će iza toga prezentirao Bosch sigurnosna rješenja za povećanje sigurnosti i zaštite u BiH, a Gabor Szucs iz mađarskog ureda Boscha okupljenima je podrobnije pojasnio tehničke detalje i novitete s područja videonadzora.
 
Specijalni gost eventa Hadis Hadžić iz tvrtke Vatrosistemi govorio je o problematici zaštite od požara, odnosno o zakonskoj regulativi zaštite od požara u BiH, dok je predavanje o Boschevim toplinskim rješenjima u završnom dijelu DOI-a održao Dino Juriša iz Odjela toplinske tehnike.
 
Više u idućem broju Zaštite. (D. N.)
 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS